La Intersindical convoquem vaga indefinida a la Fundació MAP de Ripoll

Després d’anys de situació de precarietat laboral dels companys i companyes del centre especial de treball de la Fundació Privada MAP de Ripoll, com a Secció Sindical majoritària del Comitè d’Empresa amb 8 delegats, hem decidit convocar vaga de 24h cada últim dimecres de mes, iniciant-se el dimecres 31 de gener.

El motiu de la convocatòria de vaga és revertir la precarietat laboral a la qual estem condemnades les persones que prestem els nostres serveis al centre especial de treball. N’estem farts que ens etiquetin com a persones de baix rendiment, n’estem farts que no se’ns apliqui el 100% del Salari Mínim Interprofessional i n’estem farts de no cobrar els triennis als quals tenim dret.

Aquesta realitat ens vulnerabilitza i impedeix que ens puguem desenvolupar com a treballadors i com a persones. Perquè precisament som persones i hem de tenir tots els drets garantits. La paradoxa d’aquesta situació, és que el tracte discriminatori que rebem ve per part d’una legislació i una empresa que l’aplica que s’omplen la boca d’inclusió social i d’igualtat d’oportunitats.

Ens veiem obligats a convocar la vaga després de infinits intents de diàleg amb l’empresa per tal de solucionar aquesta injustícia.

MANIFESTACIÓ 31 DE GENER 2024: A les 10h a l’Estació de tren de Ripoll. Recorregut fins a la Fundació MAP. Fem una crida a manifestar-se a tots els treballadors de la Fundació, amics i familiars!

Ens prenen el pèl i els diners! Fins aquí hem arribat!
ANEM A LA VAGA PELS NOSTRES DRETS!