La Intersindical constituïm la coordinadora del conveni de tallers per a persones amb diversitat funcional

El dimarts 23 de gener, La Intersindical hem constituït la Coordinadora del Conveni Col·lectiu de Tallers per a persones amb diversitat funcional de Catalunya (amb discapacitat intel·lectual segons la denominación del Conveni) que estarà integrada dins la Federació de Serveis Privats i formada per les persones afiliades a les qual se’ls hi aplica l’esmentat conveni.

La constitució de la Coordinadora ve motivada per la necessitat de millorar la comunicació entre les persones delegades i afiliades del sindicat en aquest àmbit. La voluntat és, en el futur, superar el marc del conveni i configurar una sectorial que englobi a totes les persones delegades i afiliades del tercer sector de Catalunya.

Per a més informació us podeu dirigir a convenitallers@laintersindical.cat