Agressió racista al Bon Preu de Vic

Des de La Intersindical denunciem els fets xenòfobs ocorreguts el dimarts 21 de maig al Bon Preu del carrer de l’Arquebisbe Alemany, 20, de Vic, on un membre de seguretat va agredir físicament a un client i verbalment a un altre per raons d’origen.

El creixement dels discursos d’odi, i la violència que se’n deriva cap a membres de la nostra societat, ens preocupa profundament. No hi ha lloc ni excuses per a aquest tipus de fets i exigim a l’empresa que prengui les mesures pertinents.

L’encarregada de l’establiment va fer saber a les persones agredides que no hi podia fer res, excusant-se en que es tracta d’un treballador extern, negant-se a telefonar al 112. Des de La Intersindical considerem que aquesta no pot ser la resposta davant d’uns fets tant greus.

La Intersindical defensem uns principis basats en els drets humans i el respecte, per això, si l’empresa no actua de forma contundent, realitzarem les accions necessàries per aconseguir un espai segur per a tothom, tant per les treballadores i treballadors com per els clients.

TOLERÀNCIA ZERO AMB EL RACISME!

La Intersindical – Secció sindical Bonpreu