La Intersindical s’expandeix a les botigues de Bonpreu de Barcelona

La Intersindical hem constituït una nova secció sindical a l’agrupació de botigues de BONPREU a la demarcació de Barcelona. Aquesta secció sindical treballarà conjuntament amb la que ja funciona des de fa més d’un any a Serveis Centrals.

Els nous membres de la Secció Sindical a l’agrupació de botigues de Barcelona permetrà acostar l’acció sindical de La Intersindical a tots els treballadors d’aquests centres.

L’experiència de la secció sindical de Serveis Centrals ens diu que no és fàcil plantar cara a les discriminacions que existeixen (les hem patit en primera persona amb repressió en forma d’acomiadaments i impediments). Lluny d’afeblir el nostre projecte sindical, els atacs de la patronal (amb la connivència de cert sindicalisme del règim) ha provocat que cada vegada més treballadors reforcin l’alternativa sindical necessària a Bonpreu, és a dir, La Intersindical.

Ara, amb dues Seccions Sindicals dins l’empresa Bonpreu coordinades farem arribar les nostres propostes a més treballadors. La Intersindical reforçarem tot un sistema de resolució de dubtes amb els companys i d’informació del contingut del Conveni Col·lectiu. Un dels reptes també és continuar creixent i tenir més força.

Els afiliats de La Intersindical a Bonpreu reclamem un cop més la READMISSIÓ D’EN CARLES, el Secretari General de la Secció Sindical de Serveis Centrals acomiadat injustament!!!

 

Secció Sindical Serveis Centrals: bonpreu@intersindical-csc.cat

Secció Sindical Agrupació Botigues Barcelona: bonpreubcn@intersindical-csc.cat