La mobilització davant dels jutjats i l’acord amb Ecoveritas esdevenen un èxit en la defensa del català

En un dia important per als drets lingüístics a Catalunya, La Intersindical celebra l’èxit de la concentració davant del Jutjat Social 3 de Girona i felicita Plataforma per la Llengua per l’acord assolit amb Ecoveritas en el qual es reconeix, entre altres aspectes, el caràcter improcedent de l’acomiadament de la treballadora afectada, la qual serà indemnitzada.

Des de La Intersindical hem acompanyat la treballadora afectada i la Plataforma per la Llengua i, juntament amb la solidaritat ciutadana manifestada avui, el contenciós ha culminat amb compromisos significatius d’Ecoveritas en favor de la llengua catalana.

L’empresa ha reconegut la necessitat d’un canvi, i s’ha compromès a etiquetar els productes en català i a formar el personal en sensibilització lingüística.

Aquest acord, liderat per Plataforma per la Llengua, no només representa una victòria per la treballadora acomiadada, que serà indemnitzada, sinó també per tota la comunitat que defensa el dret a viure i treballar en català.

La Intersindical, per la seva banda, reafirma el seu compromís amb la lluita pels drets laborals i lingüístics i valora molt positivament l’ampli suport aconseguit per la treballadora, demostrant així que la mobilització és essencial per a la protecció dels nostres drets laborals, culturals i lingüístics.