L’1 de Maig, ‘Construïm el futur”. La Intersindical organitza concentracions al territori

La Intersindical organitza diverses concentracions arreu del territori en motiu del 1r de Maig amb el lema “Construïm el futur! Al servei del país i la gent treballadora”

Amb la finalitat de garantir les mesures de seguretat i sanitat en el marc de la pandèmia, cal fer un registre de persones assistents. Recordar que, a banda de la inscripció, és obligatori portar mascareta i mantenir les distàncies de seguretat.

En cas de què vulgueu organitzar una concentració al vostre municipi que no estigui a la llista de concentracions previstes, feu-nos-ho saber a: comunicacio@intersindical-csc.cat i la nostra territorial més propera us contactarà per a valorar la possibilitat d’organitzar-la.

    Dades personals

    Dades de la concentració

    Política de privacitat de la Intersindical-CSC
    Responsable: Intersindical-CSC
    Finalitat: Tractar les vostres dades personals per a gestionar la vostra afiliació i/o els serveis que demaneu expressament.
    Legitimació: Afiliació sindical i altres serveis que es demanin. Consentiment de l’interessat. Interès legítim. Destinataris
    No cedirem les vostres dades personals a tercers, excepte si estem obligats per una llei. Tampoc es realitzaran transferències internacionals de dades.
    Drets: Accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, como s’explica a la informació addicional.
    Procedència: Empreses públiques i privades, i organismes del sector públic amb activitat a l’àmbit territorial de Catalunya en què Intersindical-CSC tingui presència sindical.
    Informació addicional: Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades a la nostra pàgina web:  https://www.intersindical-csc.cat/politicadeprivacitat-informacioaddicional/

    Contacte DPD:
    dpd@intersindical-csc.cat | Servei d’Atenció a l’interessat: dretsprotecciodades@intersindicalcsc.cat