Per Sant Jordi la Intersindical “#BateguemPelCatalà”

Aquest 23 d’abril, per celebrar la Diada de Sant Jordi, la Plataforma Enllaçats per la Llengua, de la qual forma part la Intersindical, us convida a sumar-vos a fer bategar els nostres cors amb la nostra llengua. Volem que ens acompanyeu, i entre tots i totes fem que el català sigui un dels protagonistes del dia.

La proposta és ben senzilla, al final trobareu un cartell informatiu i un segon cartell on podeu escriure allò que fa bategar els vostres cors d’emoció en relació al català. L’acció consisteix a acabar la frase “El cor em batega amb…”, per exemple, “el jovent que fa servir el català“, “les meses de negociació en què es parla català“, “les empreses que fan servir el català com a llengua de comunicació habitual“, les persones nouvingudes que adopten el català“, “la música en català“, “un t’estimo en la meva llengua“, etc. Al cartell hi té cabuda tot allò que us emocioni en relació a la nostra llengua. Finalment us animem a imprimir-lo i que us feu un autoretrat per penjar a les vostres xarxes socials i compartir-ho. Aquest any volem omplir les xarxes amb el nostre suport a la nostra llengua. Que res no ens aturi, bateguem els nostres cors pel català! No oblideu posar l’etiqueta #BateguemPelCatalà!

A més, aquest 23 d’abril, una representació de la Intersindical serem a Barcelona a les 12:00h a la plaça de Sant Jaume juntament amb persones d’altres entitats i organitzacions, per fer conèixer el Manifest d’Enllaçats per la Llengua, informar sobre la campanya i repartir cartells, una acció que també es durà a terme a les Illes i al País Valencià. Andorra i la Catalunya del Nord s’afegiran a la campanya per xarxes.

També us animem a signar el manifest. Podeu trobar tota la informació aquí

Descarrega aquesta imatge aquí Descarrega aquesta imatge aquí

2 Trackbacks / Pingbacks

  1. Per Sant Jordi la Intersindical “#BateguemPelCatalà” – Secció de la Intersindical-CSC
  2. Per Sant Jordi “#BateguemPelCatalà” – Secció de la Intersindical-CSC

Comments are closed.