Benvolguda companya,  
Benvolgut company, 

Gràcies per assumir el repte de lluitar per la defensa i millora de les condicions laborals del conjunt dels  companys i les companyes de la teva empresa. 

La Intersindical-CSC -el sindicalisme en general- afrontem el repte quotidià de trobar nous espais  d'incidència i definir estratègies de participació dins un àmbit social i econòmic que fa estèril l'anàlisi simplista de la realitat. Aquesta guia neix amb la intenció d'esdevenir una eina útil per ajudar-nos a assolir aquests reptes. 

La participació de l'afiliació, de la representació legal dels treballadors i treballadores als centres de  treball  -i del sindicat al conjunt de la societat - és imprescindible per a esdevenir un agent social amb capacitat d'incidència en tots els àmbits que afecten les nostres vides.

El sindicat, el sindicalisme, també ha de ser una eina de construcció de la República catalana i per aquest motiu, des de la Intersindical-CSC considerem imprescindible dotar el moviment republicà català d'una eina de referència en l'àmbit sòciolaboral, independent de qualsevol dinàmica partidista però al servei de la República catalana que hem de fer realitat entre tothom.

Perquè creiem que la independència del conjunt del nostre país és una oportunitat única per a recuperar drets robats les darreres dècades i conquerir-ne de nous, i fer-ho per al conjunt de la ciutadania per, així, millorar les nostres condicions objectives de vida i establir un model al qual eradicar l'exclusió social i econòmica i dotar-nos de justícia social.

Per fer aquest camí amb un mínim de garanties, des de la Intersidical-CSC creiem que cal dur l'esperit de l'1 d'octubre del 2017 a tots i cadascun dels centres de treball del nostre país: democràcia, mobilització, solidaritat i intel·ligència col·lectiva.

Intersindical-CSC


Seu Nacional

Alí Bei, 119
Barcelona 08013
(Països Catalans)

Contacte

Correu electrònic:
contacte@intersindical-csc.cat 
Telèfon: (34) 93 481 36 60 

Enllaços 

Intersindical-CSC

Built with Mobirise web builder