Indicacions bàsiques dels drets del personal al servei de les administracions locals catalanes i el coronavirus (COVID-19)

html web templates

Recordem que el que no són serveis essencials cal tancar-los i confinar tot el personal públic a les seves cases per si calgués que substitueixin a les companyes i companys que mantenen en marxa els serveis essencials.

– Advertim que serveis essencials no són serveis mínims. Per això denunciem que en alguns casos s’està posant en risc la salut i la vida de les persones vulnerables dels seus municipis.

– Aquesta crisi sanitària ha fet aflorar un excés de zel d’un nombre no petit de comandaments i polítics de l’administració local que han posat i estan posant, per davant de la protecció de la salut del personal municipals i de les persones dels seus municipis, la seva obsessió per la presència física als llocs de treball. 

⁃ Volem reconèixer públicament la bona actuació i responsabilitat de molts ajuntaments envers la salut dels treballadors/es i les recomanacions del Govern de Catalunya; i de l’altra, la manca d’alguns governs locals de no fer cas dels advertiments i recomanacions del Govern i de menystenir la salut dels treballadors i les treballadores públics/ques, avantposant la prestació de serveis i la producció a la seva salut.

Seu Nacional

Alí Bei 119
Barcelona 08013
(Països Catalans)
93 481 36 60


Contacte

Correu electrònic:
fs@intersindical-csc.cat


Enllaços 

Intersindical-CSC