Vaga de tècnics de Suport TIC del Servei d’Informàtica de la UPF

Benvolgudes companyes i companys,

Avui 12 de junyels tècnics i les tècniques de Suport TIC del Servei d’Informàtica de la Universitat Pompeu Fabra FAN VAGA!

Fan vaga perquè la manca de personal està afectant molt negativament tant les condicions laborals i la salut d’aquest col·lectiu, com la qualitat del servei que poden oferir i que están garantint en condicions molt precàries.

Aquest col·lectiu ens està ensenyant un camí que molt probablement haurem de recórrer en un futur no massa llunyà si no s’amplien les plantilles dels diversos col·lectius de la universitat!

L’augment del volum de tasques i el bloqueig de la taxa de reposició, juntament amb la manca de finançament suficient, entre altres, està tenint com a conseqüència debilitar el servei que ha d’oferir una universitat pública i de qualitat! Alhora que precaritza les condicions laborals del personal.

Enfront d’aquestes polítiques austericides, no acceptem externalitzacions ni que s’assenyali a cap altra administració pública com a responsableReclamem plantilles suficients i condicions laborals dignes i justes per a tothom! I és responsabilitat de la universitat garantir-les.

Per això i per una qüestió de solidaritat, La Intersindical estem al costat dels nostres companys i companyes d’informàtica!

Els drets s’assoleixen lluitant!

COMUNICAT DEL PERSONAL EN VAGA

 

BANNER VAGA UPF.jpg

Què és un error 404?

Quan estem navegant amb els nostres ordinadors, pot aparèixer un error indicant “error 404, la pàgina no existeix”. De manera similar, nosaltres, els tècnics i les tècniques de Suport TIC del Servei d’Informàtica de la Universitat Pompeu Fabra, no sempre podem oferir el servei que les persones es mereixen perquè el servei no està correctament dimensionat amb relació a les tasques que hem de realitzar i ens manquen recursos humans per fer-ho possible.

Aquest correu té com a objectiu informar que ens declararem en vaga el 12 de juny del present 2024, coincidint amb l’aniversari de l’incident informàtic que va desbordar el servei i del que encara en patim les conseqüències.

Els motius de la vaga són els següents:

  1. Manca de personal amb places vacants sense cobrir des de 2018.

  2. Creixement constant d’equipaments, d’espais i serveis, no acompanyat dels recursos tècnics ni humans necessaris.

  3. Repercussió negativa constant en els drets i la conciliació familiar i personal dels treballadors a causa de l’actual organització del servei.

Comitè d’Empresa del PTGAS (PAS i PSR) Laboral de la UPF