Participem a la 3a trobada de la Xarxa Sindical Sobiranista Europea

La Intersindical participa en la tercera trobada de la Xarxa Sindical Sobiranista europea a Béal Feirste (Belfast)

Amb el lema “Unint la classe treballadora en Pau i Democràcia”, l’encontre es desenvolupa a Béal Feirste coincidint amb el 25è aniversari de l’Acord de Divendres Sant, signat al castell de Stormont d’aquesta ciutat.

Representants de sindicats de Còrsega, Bretanya, Irlanda, Illes Canàries, Galícia, País Basc, Escòcia i Països Catalans escolten i coneixen de primera mà l’experiència irlandesa en la resolució del conflicte a causa de l’ocupació britànica i la divisió del país des d’una perspectiva sindical nacional. Tanmateix es comparteixen altres experiències de resolució de conflictes arreu (Palestina, Sudàfrica, Sàhara Occidental, País Basc) i les seves implicacions en la classe treballadora, i alhora reflexionen i debaten com els sindicats de nacions sense estat hem d’afrontar la situació internacional actual i els reptes actuals i del futur.