La Intersindical participa de l’acte unitari de l’1 d’Octubre

El passat 1 d’octubre va tenir un lloc un acte unitari per recordar el referèndum de l’1 d’octubre de 2017. Molta gent es va aplegar a la plaça de Catalunya per commemorar una data important en la nostra història recent. La Intersindical, com a sindicat independentista i de classe, no podíem faltar en aquesta celebració.

Tal com va expressar el Secretari general de La Intersindical, Sergi perelló, a l’acte del diumenge “La Intersindical vam ser al servei del conjunt del país aquells dies difícils de 2017, 2018 i 2019. Vam plantar cara al 155 des dels centres de treball i vam ser al costat de les persones represaliades.

I vam seguir lluitant per defensar els drets dels treballadors i les treballadores, per donar veu a qui els ha estat robada, sigui per la precarietat o per la repressió. I continuem en aquesta lluita, per l’alliberament nacional i social del nostre poble i el de les persones que el componen. I no defallirem i us demanem que no defalliu, ni un mil·límetre, ni un segon.”

La construcció del sindicat independentista i de classe és una de les tasques més importants i urgents que l’independentisme té per davant. És molt important que els i les treballadores independentistes del nostre país facin un pas endavant i s’afiliïn a la Intersindical. Queda molt camí per córrer i el volem fer, volem construir aquesta eina imprescindible per guanyar drets i guanyar, també, la República independent.