Els treballadors de Funeflor SL (Floristeria del grup Mémora) al Tanatori de Girona anem a la VAGA!

El passat 19 de gener els treballadors de Funeflor, S.L. (Floristeria GRUP MÉMORA) organitzats a través de la Secció Sindical de La Intersindical vam traslladar a l’empresa unes propostes per tal de millorar les nostres condicions laborals. Aquestes propostes van encaminades per a obrir negociacions per a solucionar la precarietat salarial. Mentre el cost de la vida augmenta (els aliments estan a preus desorbitats, els lloguers i les hipoteques ens escanyen, etc.) els nostres salaris no ho fan. Ens estem acostumant a perdre any rere any poder adquisitiu i ja no podem més, ara diem prou!

La proposta que vam fer a l’empresa es referia en l’àmbit retributiu, en l’àmbit de permisos retribuïts i en l’àmbit assistencial. Masses anys esperant que l’empresa reconegui la nostra feina. Una feina que, com tota la població sap, genera moltíssims beneficis a les empreses del negoci de la mort. Vam comunicar a l’empresa que no acceptaríem demores injustificades, i atès la falta de resposta, els treballadors de Funeflor SL del tanatori de Girona hem decidit LLUITAR: FAREM VAGA EL PROPER DIJOUS 23 DE FEBRER. En la situació actual lluitar pels nostres drets és un
deure!!! Animem a la resta de treballadors de l’empresa a també lluitar unitàriament: junts som més forts!!!

Els treballadors som persones i volem viure amb dignitat i respecte.

Secció Sindical de La Intersindical a Funeflor, S.L.