La Intersindical celebrem el primer Consell Nacional de l’any

Aquest dissabte passat dia 21 de gener de 2023 La Intersindical hem celebrat el primer Consell Nacional de l’any amb forces renovades.

El Consell Nacional és l’òrgan de ratificació de decisions i de govern entre Congressos Nacionals. Per tant, és un dels òrgans fonamentals del sindicat on hi són representades les Unions Territorials, Federacions Professionals i Secretaries Nacionals.

Aquest Consell ha estat el primer de l’any i el primer després de la celebració del 7è Congrés Nacional. Tal com estableixen els reglaments interns era necessari renovar la Mesa del Consell Nacional. La companya Patrícia López ha estat escollida presidenta, en Marcel Pastor ha estat escollit com a vocal i l’Anna Pagès com a secretària.

Finalment, volem agrair la feina feta a la Mesa sortint, formada per l’Àngels Torrents, en Marc Faustino i la Patrícia López. Moltes gràcies!