El conflicte a BarçaTV s’aguditza: vaga a cada partit i denúncia a Inspecció

COMUNICAT DEL COMITÈ D’EMPRESA DE TBSC BARCELONA PRODUCCIONES SLU (TELEFÓNICA) – BARÇA TV

1.- Avui 13 de gener s’ha dut a terme a la seu del Departament de Treball una altra reunió entre el Comitè i els representants de l’empresa. Una reunió improductiva en la qual l’empresa no ha millorat la seva posició, al contrari. No donem crèdit.

2.- Anunciem vagues durant cada partit oficial del primer equip masculí del F.C. Barcelona fins que l’empresa no s’avingui a millorar substancialment els salaris i les condicions laborals. Per tant, hi haurà tercera vaga aquest diumenge 15 de gener coincidint amb el partit de la Final de la Supercopa d’Espanya entre el Reial Madrid i el Barça, una quarta el dijous 19 coincidint amb el partit de la Copa del Rei entre el Ceuta i el Barça, i així successivament.

3.- Anunciem que el Comitè d’Empresa hem registrat a la Inspecció de Treball de la Generalitat de Catalunya una demanda per tal que la Inspecció valori possibles vulneracions de drets laborals que pensem que l’empresa està cometent. Ja n’hi ha prou!

4.- Sol·licitarem una nova reunió amb el President del Barça, Joan Laporta, per que sigui coneixedor de la greu situació que vivim els treballadors del canal de televisió del club.

5.- Fem una crida a tots els companys del sector periodístic i a tots els seguidors del Barça a difondre la nostre lluita, que és la de tots: uns drets laborals dignes per a tothom! La solidaritat és imprescindible per aconseguir justícia social!

 

Twitter i Instagram: @ComiteBarcaTV

Contacte: comite.tbsc@telefonica.com