Denunciem les males pràctiques de Bon Preu al Parlament de Catalunya

La Intersindical presentem al Parlament de Catalunya el cas de dos afiliats que han estat acomiadats per Bon Preu per la seva participació sindical.

Els afiliats al sindicat van constituir la secció sindical després d’haver realitzat diferents accions comunicatives. La secció sindical es va registrar al Departament de Treball i, quan un dels afiliats va intentar comunicar a l’empresa la constitució, Bon Preu va rebutjar la comunicació i va exigir que es fes mitjançant Burofax. Aquell mateix dia dos dels tres integrants de la secció sindical van rebre un missatge on se’ls comunicava el seu acomiadament.

La Intersindical ja hem interposat una demanda a Bon Preu i ens refermem en la nostra intenció d’esgotar totes les vies judicials. A més, anunciem que continuarem amb les mobilitzacions i accions comunicatives per fer front al que considerem que és un greu atac a la llibertat sindical.

La Intersindical volem participar activament en la defensa dels treballadors, per això tenim la voluntat de seguir sumant afiliats a la nostra secció sindical i de presentar-nos a les eleccions sindicals que tindran lloc aquest 2023. El nostre compromís amb els drets dels treballadors i treballadores de Bon Preu és absolut i lluitarem per aconseguir:

  • Pujada salarial
  • Millora de les condicions laborals
  • Una mútua d’accidents justa
  • Transparència amb els treballadors
  • Recuperar la dignitat

Pots veure la roda de premsa al Parlament de Catalunya aquí: https://www.youtube.com/watch?v=BHLukpvJ3eQ&ab_channel=LaIntersindical