La Intersindical som presents a la concentració en memòria del nostre company i bomber Joan Liébana Tardío

Avui La Intersindical hem estat presents a la concentració en memòria de Joan Liébana Tardío, bomber de la Generalitat mort en servei fa un any. En Joan era afiliat del nostre sindicat i volem donar el màxim suport i condol a la seva família i amics.

Des de La Intersindical exigim que es duguin a terme les investigacions necessàries per aclarir el què va passar en aquella actuació que va acabar de manera tràgica. La família, amics i companys de feina tenen el dret de saber la veritat per poder pair millor el dol i per ser conscients dels errors que es van cometre perquè aquest fet no torni a succeir.

Les causes dels accidents laborals no poden caure en l’oblit i no deixen de ser un reflex de les mancances que pateix el cos de bombers.

Pel Joan, per tots els que han perdut la vida i per tots els Bombers que es juguen la vida en la seva feinam exigim veritat, justícia i garantia de no repetició.

NO T’OBLIDEM