Banc Sabadell: exigim negociar!

La Unitat Sindical plega la voluntat del Banc, que cedeix a negociar el pacte de nivells que fa temps que demanem actualitzar.

No obstant això, advertim a l’empresa que la RLT (Representació legal dels treballadors) no anirà a més sessions informatives i exigim que ens convoquin a negociar.

Fa molt de temps que ho demanem i hem de fer passes endavant. Per això us adjuntem un full informatiu que podeu exposar a l’exterior dels centres de treball per tal d’informar els clients el que estem vivint, alhora que us animem a mostrar la vostra solidaritat amb els companys que van a treballar suportant situacions greus d’estrès i ansietat i dels que han acabat amb baixa mèdica per aquest motiu, duent roba negra el pròxim dilluns dia 20.

Hi ha una necessitat real de resoldre problemes greus i recurrents de manca de personal i de rebaixar la pressió comercial, temes que ja hem tractat al Banc Sabadell un munt de vegades. No estem disposats a seguir sent convidats de pedra, on el respecte per part del Banc és mínim i se segueix negant la necessitat de crear meses de negociació reals sobre qüestions de la màxima urgència i importància.

Que no comptin amb la Unitat sindical per a una mesa d’INFORMACIÓ. 

Que comencin a fer la seva feina, que a nosaltres no ens desviaran de continuar fent el que ens pertoca.

Com en altres ocasions en què ens hi hem jugat molt, comptem amb tu!