Federacions i sectorials

Benvolguts, benvolgudes,

Des del Secretariat d’Administracions Locals us convoquem el proper dimecres dia 11 de maig a les 17h a la taula rodona sobre el procés d’estabilització que estem duent a terme a tots els municipis i ens públics.

Ens trobem en mig del procés de negociació de la oferta pública per les places d’aquests procés d’estabilització extraordinari, i compartint les experiències i coneixements volem ajudar-vos a resoldre els dubtes i preguntes que us sorgeixin arran d’aquesta procés que tot just comença.

Us esperem a totes el proper dimecres a les cinc de la tarda al següent enllaç de ZOOM:

https://intersindical-csc-cat.zoom.us/j/81247063578?pwd=YndHTFI2QUY4TUs4ai9ISHJmTjA0dz09 

Atentament,

Sectorial d’Administracions Locals
administracions.locals@intersindical-csc.cat