Vaga Educació 16-M: Si Cambray no seu a negociar, la lluita continua!

Després d’una jornada de vaga històrica, amb un seguiment majoritari i milers de manifestants arreu de Catalunya, el conseller d’educació Josep González-Cambray segueix enrocat en la mateixa posició i sense cap mena d’intenció de seure a negociar amb els representants dels treballadors de l’educació.

Sabem que el sacrifici col·lectiu que estem assumint és molt alt, tant pels treballadors que fem seguiment de la vaga, com pel conjunt de la comunitat educativa, especialment les famílies i els estudiants. Però, alhora, també sabem que cal persistir en la nostra lluita, si volem aconseguir que el Departament se segui a negociar.

Per això, la Intersindical Educació fem una crida al conjunt de la comunitat educativa a seguir sortint al carrer a mobilitzar-se. Demà dimecres 16 de març nova jornada de vaga unitària, nova jornada de lluita. Tenim molt per guanyar, el futur de l’educació catalana és a les nostres mans!

Negociació real, ara!
L’educació, en català!
Cambray, dimissió!

Manifestacions Educació demà dimecres 16 de març:

BARCELONA
11.30h Manifestació de l’Estació de Sants (Plaça dels Països Catalans) fins al Saló de l’Ensenyament (Pl Espanya) – CONVOCATÒRIA INTERSINDICAL: 11H A PÇ PAÏSOS CATALANS

TORTOSA
11:30h Concentració als SSTT Enssenyament

TARRAGONA
11:00h Manifestació de Rambla Nova – Plaça Imperial Tarraco

GIRONA
11:00h Plaça Pompeu Fabra

LLEIDA
18:00h Manifestació Plaça Víctor Siurana (davant de Rectorat) fins a la font de Plaça Catalunya

MANRESA
11.00h Manifestació SSTT Catalunya Central. Carretera de Vic, 175