Problema de soroll? Solucionat!

Fa unes setmanes us explicàvem com La Intersindical s’havia posat en contacte amb el Servei de Prevenció de Riscos Laborals per posar una queixa sobre disconfort de reverberació de soroll en una oficina d’atenció a la ciutadania de la Generalitat.

El resultat és que de fa poc a aquesta oficina s’hi han instal·lat panells d’aïllament acústic que han fet desaparèixer el problema i han millorat ostensiblement la salut dels treballadors i les treballadores del centre.

Aquest és un exemple de la raó de ser dels sindicats: identificar els problemes que ens afecten a la feina i buscar les solucions. Aquesta fórmula, que sembla senzilla, no funciona sense la implicació activa dels treballadors: som els ulls

i les orelles, i els que podem moure els canvis. Els sindicats només som l’eina per a vehicular-ho.