La Intersindical porta el seu NO a la Reforma Laboral arreu del territori

La Intersindical ha dut a terme aquest migdia a la plaça del Rei de Barcelona l’acte central per mostrar el rebuig a la Reforma Laboral aprovada pel Gobierno de España, format per PSOE i Unidas Podemos, amb el suport immediat de la patronal, CEOE, i el submís i mesell vistiplau dels sindicats majoritaris que no han mostrat cap resistència: CCOO i UGT.

La concentració de Barcelona s’ha emmarcat en una jornada de mobilitzacions acordada amb els sindicats majoritaris a Galícia, CIG, i al País Basc, ELA i LAB, de manera que coordinadament els quatre sindicats mostrem el rebuig a una reforma laboral que, en essència, manté les mateixes mancances que les prèvies de 2010 i 2012.

Els quatre sindicats nacionals i de classe coincidim en molts aspectes, un d’ells en el fet de recordar que l’acord del PSOE i Unidas Podemos per governar no era una contra-reforma laboral sinó la derogació de les reformes laborals de 2010 i 2012.

Sergi Perelló, secretari general de La Intersindical, ha demanat als diputats i diputades catalans al Congreso que aquesta setmana votin en contra la convalidació del Reial Decret per evitar que es continuïn vulnerant els treballadors i les treballadores del nostre país.

Es pot consultar l’argumentari de La Intersindical sobre la Reforma Laboral aquí

Des de La Intersindical durant la setmana hem explicat arreu del territori els arguments del NO a la Reforma Laboral, amb presència a Barcelona, Badalona, Santa Coloma de Gramenet, Figueres, Banyoles, Roses, Cervera, Tàrrega, el Pla d’Urgell, Tarragona, Reus, Valls, Sant Pere de Ribes, Sitges, Vilanova i la Geltrú, Tortosa, Amposta, Terrassa, Mollet del Vallés, La Llagosta, Barruera, La Seu d’Urgell, La Molina, Sort, Sabadell, Ripoll, Arenys de Mar, Manresa, Salt, Girona, Martorell, El Prat de Llobregat, Gavà, Alp, Cornellà de Llobregat, Molins de Rei, Sant Boi de Llobregat, Sant Esteve de Sesrovires, Castellbisbal, Viladecans, Sant Joan Despí, Esplugues de Llobregat, Santa Maria de Palautordera, Sant Antoni de Vilamajor, Sant Celoni, Tremp, Capellades, Igualada i Piera.