La Intersindical dona suport a #Els7del30G

Lema dels #Els7del30G, ni un pas enrere

La Intersindical s’afegeix a les persones i organitzacions que donen suport a #Els7del30G que s’enfronten a un judici en què se’ls acusa de desordres públics, atemptat contra l’autoritat i delicte de lesions.

Se’ls demana entre 2 i 4 anys de presó, una multa i la inhabilitació. Aquest judici és un atac al dret de protesta de la classe treballadora que va anar a defensar la democràcia i els drets nacionals al Parlament, quan s’havia de votar la investidura del President Carles Puigdemont.

Ens sumem als suports al company afiliat de La Intersindical JosAnt i també a la resta de les persones encausades arran de l’atestat policial dels Mossos d’Esquadra.

Així mateix, expressem la nostra indignació i rebuig a la repressió duta a terme per operatius del cos de Mossos d’Esquadra en tant que entenem que la seva condició de policia judicial no eximeix de responsabilitat política el Departament d’Interior de la Generalitat de Catalunya.

Rebutgem rotundament i pública la “presumpció de culpabilitat” per part dels aparells de l’estat que pesa sobre les independentistes encausades i expressem el nostre suport al conjunt de les víctimes de la repressió.