La Intersindical s’adhereix al manifest “Desconnectem-nos” contra les pujades del cost de l’energia elèctrica

La Intersindical s’ha sumat a la proposta de l’Assemblea Nacional Catalana, conjuntament amb vint-i-cinc entitats entitats socials i polítiques entre les quals hi ha Òmnium, el Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans (SEPC), l’Associació de Municipis per la Independència (AMI) o el Sindicat de Llogateres. Totes aquestes organitzacions hem emès un comunicat aquest dijous en què ens solidaritzem amb la classe treballadora perquè haurà de destinar una part encara més elevada de la seva massa salarial al pagament dels subministraments bàsics.


El posicionament de La Intersindical en relació a aquesta matèria ja va ser anunciada fa unes setmanes “Per una gestió energètica pública, catalana i al servei de la classe treballadora