Manifestació i acte sindical per commemorar la Vaga general del 3 d’octubre de 2017

Aquest diumenge 3 d’octubre se celebra el 4t aniversari de la Vaga general amb més seguiment de la història recent del nostre país. La Vaga general del 3 d’octubre de 2017 tingué lloc enmig d’una duríssima ofensiva del govern espanyol contra els drets civils, laborals i socials. L’èxit sense pal·liatius de la Vaga es va sumar a la victòria popular del Referèndum de l’1 d’octubre com a exemple de la capacitat de les classes treballadores per a auto-organitzar-se, fer ús de la solidaritat i de la intel·ligència col·lectiva i, sobretot, a la mobilització pels drets polítics i socials per part d’una majoria de la societat catalana.

Per tal de commemorar aquella data històrica i per a reivindicar la independència del nostre país i la instauració d’una República catalana dels drets socials, us convoquem a la manifestació que tindrà lloc el diumenge 3 d’octubre a les 11 del matí des de la Plaça Francesc Macià fins a la Plaça del Cinc d’Oros (Jardinets de Gràcia).

Un cop allà, La Intersindical participarem d’un acte organitzat pels sindicats que vàrem convocar aquella jornada històrica de Vaga general.

Recordeu:

Manifestació:
Lloc i hora de sortida: Plaça de Francesc Macià a les11 del matí (La Intersindical ens trobarem a la cantonada del carrer Villarroel amb la Plaça Francesc Macià a les 10.45).

Acte públic amb els sindicats convocants de la Vaga general del 3 d’octubre de 2017
Lloc: Plaça del Cinc d’Oros (Jardinets de Gràcia).
Hora: 12.00 hores

El pròxim diumenge sortim als carrers!
Us hi esperem!

La Intersindical