Sí a l’estabilització! Diguem NO al Decret Iceta!

La votació del Real Decreto Ley que afectarà a desenes de milers de treballadors interins a tots els nivells del sector públic Català està prevista pel dimecres de la setmana que ve. Des de la Intersindical hem parlat amb tots els partits polítics d’obediència catalana per mostrar el nostre rebuig frontal al “Decret Iceta” i per demanar-los que votin que NO a la convalidació del Real Decreto Ley.

En el marc d’aquestes trobades hem tornat a explicar la nostra proposta per aconseguir una estabilització massiva de les desenes de milers de treballadors i treballadores que es trobaran en perill en cas que el Decret Iceta s’acabi aprovant.

Aquí podeu llegir la nostra proposta

El compromís de La Intersindical amb l’estabilització de les plantilles és total i el primer pas per aconseguir aquesta estabilització és la no aprovació del “Decret Iceta”.