La Intersindical obté una cinquantena de representants a les empreses i administracions els darrers dos mesos

La Intersindical ha obtingut 47 representants en les eleccions sindicals celebrades el darrer mes en les empreses i administracions públiques d’arreu del país:
– Patronat Municipal d’Educació de Sant Cugat (Vallès Occidental): obtenim els/les 9 representants al comitè de l’organisme de serveis educatius de la ciutat.
– Eurecat (Baix Camp): 5 representants al centre tecnològic de Reus.
– Ajuntament de Santa Coloma de Farners (La Selva): guanyem les eleccions sindicals al comitè de laborals i obtenim 5 representants, per 4 d’UGT.
– Ajuntament d’Arbúcies (La Selva): guanyem les eleccions sindicals al comitè de laborals de l’Ajuntament. amb 5 representants.
– Romanyà Valls (Anoia): obtenim els 3 representants del comitè de l’empresa de serveis editorials de la Torre de Claramunt.
– Actius de Muntanya Boí-Taüll (Alta Ribagorça): guanyem les eleccions, amb 3 representants, a l’estació d’esquí gestionada pel grup FGC.
– Agència de Desenvolupament del Berguedà: 3 delegats/des a l’organisme de promoció econòmica i turística de la comarca.
– Parlament de Catalunya (Barcelonès): obtenim 3 de 9 representants el primer cop que ens presentem a la institució.
– Arconvert (Gironès): 3 delegats al comitè de l’empresa d’adhesius de Sant Gregori, per 8 de CCOO i 2 d’UGT.
– Vegetalia (Moianès): 2 representats al comitè de l’empresa fabricant de productes ecològics amb seu a Castellcir. CCOO: 2, UGT: 1.
– Transport Sanitari de Catalunya (Bages): 2 representants a les ambulàncies de Sallent de Sallent. ASB: 7.
– Synchropack (Vallès Occidental): 1 persona delegada de personal a l’empresa de fabricació d’embolicadores per a l’alimentació de Montcada i Reixac.
– CTI Tecnología y Gestión (Barcelonès): 1 nou delegat a l’empresa especialitzada en pagaments i gestió de dades per a entitats financeres, amb seu a Barcelona. UGT: 2.
– Vies Verdes (Gironès). 1 delegada al consorci de la xarxa de rutes naturals de les comarques gironines amb seu a la capital de la demarcació.
– Escola d’Educació Especial Llar Santa Maria de Queralt (Berguedà): obtenim la delegada de personal del centre educatiu concertat de Berga.