La Intersindical referma el repte de ser el sindicat republicà de referència a les comarques gironines

Dissabte, la Intersindical ha celebrat l’Assemblea General de la Unió Territorial de Comarques Gironines. L’acte inaugural l’ha realitzat el Secretari General de la Intersindical, en Sergi Perelló.

L’afiliació de la Intersindical a les comarques gironines ha triat un nou Secretariat Territorial que liderarà el sindical independentista durant els propers quatre anys.

El Secretariat Territorial l’encapçalarà la Secretària General de Comarques Gironines, Àngels Torrents, qui renova el seu lideratge al capvadant del sindicat al territori. També conformaran el nou equip: Agustí Ensensa, Sotssecretari General; Roger Castellanos, Secretari d’Organització; Carles Benguerel, Sotssecretari d’Organització; Zaida Vidal, Secretària de Feminisme; Mònica Meroño, Secretària de Mobilitzacions; i Anna Selvas, Secretària de Joventut i represenatant de l’Eina-Espai Jove de la Intersindical.

El compromís de la Intersindical és continuar creixent en afiliació i en representació, arrelant al territori i articulant una eina útil pels treballadors de comarques gironines. S’entén que un sindicat independentista fort és un instrument imprescindible per avançar cap a la independència i per la millora de les condicions laborals de la població treballadora catalana.