La Intersindical Vall d’Hebron exigeix que no es privatitzi el servei de diagnòstic per a la imatge del nou Edifici Garbí

La secció sindical de la Intersindical a l’Hospital de la Vall d’Hebron exigeix que la gestió del diagnòstic per a la imatge del nou Edifici Garbí per a Covid19 recaigui en el CATSALUT i sigui gestionat per professionals de l’ICS

La secció sindical de La Intersindical vol fer pública la seva discrepància amb el canvi d’última d’hora de gestió dels TAC de Diagnòstic per a la imatge decidit a darrera hora pel Catsalut.

Aquesta decisió, suposa pitjors condicions laborals per als professionals que han de gestionar el diagnòstic per la imatge de l’Hospital Garbí-Vall d’Hebron i repercuteix irremeiablement l’assistència al pacient.

Estem fartes de la precarització de la sanitat pública i la Intersindical de la Vall d’Hebron  no tolerarem aquestes pràctiques als nostres centres de treball: Volem que els serveis de diagnòstic per la imatge torni als professionals de l’ICS i acabar amb la precarització de les treballadores i treballadors de l’ICS al nostre centre.  Fins i tot i si s’escau, amb l’absorció de l’IDI per part de l’ICS. No hem de permetre més privatitzacions encobertes.

Si el CatSalut, la Conselleria i el Govern no rectifiquen aquesta arbitrarietat, anunciem l’inici de mobilitzacions al nou edifici en defensa de qualitat laboral del professionals sanitaris que s’enfronten a la pandèmia i de la millor assistència al pacient.

Rectifiqueu o ens veurem als carrers!

NO MÉS PRIVATITZACIONS ENCOBERTES