La Intersindical actualitza la seva imatge per seguir avançant cap a la República de la gent treballadora

La Intersindical presenta una nova imatge corporativa i una nova pàgina web que posa de manifest el creixement que el sindicat republicà i de classe ha aconseguit en els darrers anys.

La nova imatge el nou web són un nou recurs per convertir el sindicat en la principal eina als centres de treball per a la construcció de la República Catalana.

Sergi Perelló, secretari general de la Intersindical, destaca que “per construir un nou país cal una eina als centres de treball. Per fer-ho també cal avançar cap a principis republicans com són la igualtat, la solidaritat i la sostenibilitat, i per això hem incorporat els nostres valors sindicals al nou logotip: Treball, República i Justícia Social”.

Al nou web es fa visible l’augment de la presència del sindicat arreu del país i en tots els sectors professionals, amb la creació de noves seccions sindicals i unions territorials. Un creixement que també va acompanyat d’un molt rellevant creixement de representació als centres de treball.

La nova imatge del sindicat ha de facilitar el posicionament comunicatiu i digital de la Intersindical, però sobretot vol ser una eina de creixement i de construcció al servei del país i dels drets i llibertats laborals, socials i nacionals.