No a l’ERO de Girbau que preveu 76 acomiadaments

La secció sindical de la Intersindical-CSC a Girbau SA, de Vic, mostra la seva oposició a la presentació d’un expedient de regulació d’ocupació (ERO) per part de la direcció de l’empresa. Entén que és una mesura desproporcionada davant l’actual conjuntura econòmica i la més lesiva per als drets de les treballadores i els treballadors. Segons la secció sindical, l’extinció de 76 contractes només obeeix a la intenció de mantenir beneficis a costa de l’empitjorament de les condicions de treball, posant en risc la viabilitat de l’empresa i l’economia de la comarca.

La Intersindical donarà suport i iniciarà les mobilitzacions que calguin per evitar aquesta mesura i demana el màxim suport. El sindicat treballarà per reconduir la situació, conjuntament amb la majoria sindical, per tal de defensar tots els llocs de treball i els drets de la plantilla.