La Intersindical-CSC Sanitat ha demanat a la Conselleria de Salut mesures per fer front als nous brots de la CoVID-19. El sindicat considera que aquestes mesures son necessàries per a garantir la salut i la seguretat tan dels professionals de l’àmbit sanitari com de l’assistència Sanitaria a la ciutadania.

El sindicat ha reclamat a la Conselleria de Salut que s’adoptin mesures de manera immediata de reforç de les plantilles i de mitjans materials per fer front al increment de brots de contagis.  Seria inadmissible tornar a posar en risc als professionals del sector sanitari, com en  les situacions tan greus viscudes en els moments de màxima gravetat de la pandèmia.  Pel  sindicat, és imprescindible el reforç de les unitats de prevenció, ja que son insuficients per atendre les necessitats.

Altres propostes son cobrir amb substitucions totes les vacances del personal d’àrees sensibles de l’Atenció Primària i Hospitals, fer recapte d’estocs de material de protecció suficient i adequat i realitzar a tots els pacients proves PCR que es repetirien en el cas de que la persona continues ingressada.

Entre les exigències, també figuren la realització de test periòdics a tot el personal del sector sanitari quan treballin en àrees amb pacients covid, protocols adequats, homogenis i clars amb la formació necessària i baixes per al personal de risc.

Podeu accedir al Decàleg de mesures per a la protecció de la salut dels professionals del sector sanitari i garantir l’assistència Sanitaria per fer front a la Covid-19

@cscAcció SindicalLa Intersindical-CSC Sanitat ha demanat a la Conselleria de Salut mesures per fer front als nous brots de la CoVID-19. El sindicat considera que aquestes mesures son necessàries per a garantir la salut i la seguretat tan dels professionals de l’àmbit sanitari com de l’assistència Sanitaria a la ciutadania. El...SOM el sindicat independentista i de classe