La Intersindical-CSC publica la guia amb les recomanacions sanitàries contra la Covid-19 per a la preinscripció escolar del curs 2020-2021

A partir el 13 de maig i fins el 22 del mateix mes es podrà fer la preinscripció escolar per als ensenyaments de primer i segon cicle d’educació infantil, educació primària i educació secundària obligatòria.

Aquest any i com a prevenció, es promou la preinscripció telemàtica. El tràmit es podrà fer tot en línia a través del portal preinscripcio.gencat.cat. Cal recordar que ’elimina la necessitat de presentar la sol·licitud i la documentació en paper al centre, i queda substituïda per utilitzar  el formulari telemàtic i enviar la documentació necessària -escanejada o fotografiada- mitjançant un correu a la bústia electrònica oficial del centre demanat en primera opció.

Tot i això,  la preinscripció presencial estarà disponible del 19 de maig al 22 de maig inclòs. Per a fer-ho, caldrà demanar cita prèvia al centre que les famílies hagin escollit en primera opció trucant per telèfon o  a través d’Internet.

És per aquest motiu que des de la Intersindical-CSC hem elaborat una guia amb les mesures que hauran de prendre el personal dels centres docents però també les famílies per fer el tràmit presencial amb totes les garanties sanitàries contra la Covid-19

Podeu trobar la guia aquí