La Intersindical-CSC publica la Guia de Mesures d’higiene i/o de prevenció per a les persones treballadores

La Intersindical-CSC publica una nova guia de Mesures d’higiene i/o de prevenció per a les persones treballadores per a la reincorporació de diversos col·lectius als seus llocs de treball fruit del desconfinament que des d’aquesta setmana s’està produint en relació a la pandèmia de la Covid-19.

La guia recull les mesures d’higiene i/o de prevenció per a les persones treballadores dels centres de treball en general, tot recordant que cal prioritzar la modalitat de teletreball, quan així sigui possible.  La guia també recull les principals qüestions a tenir en compte per a les persones treballadores dels establiments i locals que obrin al públic.

Finalment s’han inclòs les principals mesures d’higiene i/o de prevenció per a les persones treballadores dels establiments d’hosteleria i restauració.

Podeu trobar la guia aquí