Carles Sastre, secretari general del sindicat va participar ahir en l’acte “Via Laietana: prou impunitat” per reclamar al govern espanyol que faci efectiva la proposta no de Llei aprovada al Congrés el 2017 i comencin els tràmits perquè la comissaria de Via Laietana de Barcelona es converteixi finalment en un centre d’interpretació de la tortura i en un espai de memòria històrica i democràtica. La campanya està promoguda per Òmnium Cultural, i una cinquantena d’entitats, entre elles, la Intersindical-CSC.

@cscAcció SocialCarles Sastre, secretari general del sindicat va participar ahir en l'acte 'Via Laietana: prou impunitat' per reclamar al govern espanyol que faci efectiva la proposta no de Llei aprovada al Congrés el 2017 i comencin els tràmits perquè la comissaria de Via Laietana de Barcelona es converteixi finalment en...SOM el sindicat independentista i de classe