La Intersindical-CSC ens hem adherit al Manifest “Fora la justícia patriarcal dels nostres cossos, de la nostra vida i del nostre territori!” elaborat pel col·lectiu Feministes x la independència al qual dona suport i convida a l’adhesió Ca la Dona dóna.

La Intersindical-CSC comparteix els eixos principals del manifest: lluita feminista, llibertat, democràcia i República Catalana, per aquest motiu promovem que l’afiliació del sindicat també s’hi adhereixin a títol individual.

REBUTGEM LA JUSTÍCIA REPRESSORA DE L’ESTAT ESPANYOL!

REBUTGEM LA JUDICIALITZACIÓ I PERSECUCIÓ DE LES IDEES!

PER UNA REPÚBLICA LLIURE I FEMINISTA!

PEL DRET A L’AUTODETERMINACIÓ DELS POBLES!

PEL DRET A DECIDIR!

Podeu trobar el manifest i el formulari d’adhesió aquí

@cscAcció SocialLa Intersindical-CSC ens hem adherit al Manifest 'Fora la justícia patriarcal dels nostres cossos, de la nostra vida i del nostre territori!' elaborat pel col·lectiu Feministes x la independència al qual dona suport i convida a l'adhesió Ca la Dona dóna. La Intersindical-CSC comparteix els eixos principals del manifest: lluita feminista, llibertat,...SOM el sindicat independentista i de classe