Dimecres 6 de març van tenir lloc les eleccions sindicals per escollir els membres de les Juntes de Personal d’administració i tècnic de tots els serveis territorials i dels serveis centrals de la Generalitat.

A Girona, la Intersindical-CSC va ser la força més votada i va obtenir set delegades i delegats en aquesta Junta.

La candidatura que va presentar la UGT a les comarques gironines estava omplerta amb ,com a mínim, 21 noms que no volien presentar-se i per aquest motiu aquesta central sindical va demanar donar-les de baixa a la seva candidatura. L’administració va entendre que la petició estava fora de termini i no la va acceptar. Com a conseqüència aquest sindicat interposa un laude arbitral que els dona la raó i decideix que les eleccions s’han de retrotreure a la proclamació definitiva de les candidatures sense aquests 21 noms.

Però aquesta resolució no agrada a l’Administració i presenta recurs al jutjat social. Ara, després de més de tres mesos de demora, la sentència no fa res més que dir-nos que s’ha de fer el que va dir el laude, o sigui, repetir les eleccions.

Des de la Intersindical-CSC hem de denunciar aquesta sèrie de despropòsits que ens perjudica a nivell de representativitat però sabem, que no ens fa gens de por tot el que sigui “votar”. Tornem-hi que no ha estat res!

@cscDiversosDimecres 6 de març van tenir lloc les eleccions sindicals per escollir els membres de les Juntes de Personal d’administració i tècnic de tots els serveis territorials i dels serveis centrals de la Generalitat. A Girona, la Intersindical-CSC va ser la força més votada i va obtenir set delegades i...SOM el sindicat independentista i de classe