La Intersindical-CSC -el sindicalisme en general- afrontem el repte quotidià de trobar nous espais d’incidència i definir estratègies de participació dins un àmbit social i econòmic que fa estèril l’anàlisi simplista de la realitat. Aquesta guia del delegats i la delegada neix amb la intenció d’esdevenir una eina útil per ajudar-nos a assolir aquests reptes.

Com a sindicat creiem que una organització ha de ser viva, adaptada al moment històric i de matriu radicalment democràtica. I ho ha de ser de cara enfora i de portes endins, als centres de treball on els delegats i les delegades dueu a terme la vostra tasca.

La participació de l’afiliació, de la representació legal dels treballadors i treballadores als centres de treball – i del conjunt del sindicat a la societat és imprescindible- per a esdevenir un agent social amb capacitat d’incidència en tots els àmbits que afecten les nostres vides.

Podeu consultar la guia aquí

@cscAcció SindicalLa Intersindical-CSC -el sindicalisme en general- afrontem el repte quotidià de trobar nous espais d'incidència i definir estratègies de participació dins un àmbit social i econòmic que fa estèril l'anàlisi simplista de la realitat. Aquesta guia del delegats i la delegada neix amb la intenció d'esdevenir una...SOM el sindicat independentista i de classe