Demà, 21 de febrer hi ha convocada una vaga General a Catalunya en denúncia de la situació socioeconòmica que viu Catalunya. La vaga general que pretén ser massiva i que té com a objectiu aturar tot el país, ha estat convocada per les següents raons:

  • La derogació completa de la reforma laboral
  • La reivindicació d’un salari mínim de 1200€
  • La recuperació de les lleis socials vetades pel Tribunal Constitucional
  • La plena igualtat de tracte i oportunitats al centre de treball
  • Uns serveis públics de qualitat i unes condicions laborals dignes

A tot aquesta situació socioeconòmica, cal sumar-li la situació de completa excepcionalitat política que pateix Catalunya. El passat 12 de febrer, va començar a Madrid un judici contra les i els representants polítics democràticament triats pel poble de Catalunya. Aquesta gent, que l’única cosa que ha fet ha estat la de garantir la voluntat majoritària del poble català, està acusada de rebel·lió i sedició pel simple fet d’organitzar un referèndum.

Per tot això, des de la Plataforma de Sindicats de Nacions sense Estat que inclou sindicats de Catalunya, Euskal Herria, Galiza, Martinica, Guadalupe, Nova Caledònia, Canàries, Córsica, Val d’Aosta, Sardenya i Bretanya, mostra el seu suport a aquesta convocatòria de vaga. Esperem que aquesta vaga igual que totes les mobilitzacions de la classe treballadora de Catalunya, siguin un èxit que aconsegueixin portar a Catalunya a un nou escenari de democràcia i justícia social.

Podeu trobar el suport aquí

@cscInternacionalDemà, 21 de febrer hi ha convocada una vaga General a Catalunya en denúncia de la situació socioeconòmica que viu Catalunya. La vaga general que pretén ser massiva i que té com a objectiu aturar tot el país, ha estat convocada per les següents raons: La derogació completa de la...SOM el sindicat independentista i de classe