Arran de l’oferta d’ocupació pública de la Generalitat de Catalunya que es va publicar a finals de 2018 la Intersindical-CSC iniciem nous cursos de preparació de processos selectius per a la Generalitat de Catalunya.

Promoció interna especial Cos Administratiu (PIE Administratiu) (C1): 375 places, es preveu publicació de la convocatòria la segona quinzana de febrer. El temari que regirà serà el que hi ha publicat, és a dir, excepte actualitzacions, no canvia. La primera prova del procés es preveu que es dugui a terme cap al juny-juliol. Adreçat a persones, funcionàries del cos d’auxiliars administratius (C2) i que compleixin els requisits d’antiguitat de la convocatòria.

Inici del curs 1 de març de 2019 | Informació i preus | Inscripcions (places exhaurides)

Cos Superior (A1): 760 places, es preveu la publicació de la convocatòria pel segon semestre d’enguany, possiblement pel mes de novembre, amb previsió de fer la primera prova cap al març o abril del 2020. Adreçat a persones, que treballin o no a la Generalitat, amb titulació universitària llicenciatura o grau.

Inici del curs 1 de març de 2019 | Informació i preus |
Inscripcions (places exhaurides)

Cossos d’administració especial. Cossos de titulació superior (A1) i cossos de diplomatura (A2). Temari comú: el temari consisteix en 25 temes que són comuns a tots els cossos especials A1 i A2. La previsió per enguany afecta a diversos cossos especials, adreçat a persones amb les titulacions d’accés als cossos específics corresponents.

En concret els processos selectius que es duran a terme enguany són els següents:

  • Treball social (173 places): convocatòria 1r semestre
  • Metges avaluadors (10 places): convocatòria 1r semestre
  • Enginyeria de camins, canals i ports (10 places): convocatòria 2n semestre
  • Inspecció de seguretat nuclear (3 places): convocatòria 2n semestre
  • Enginyeria agrònoma (21 places): convocatòria 2n semestre

Inici del curs 1 d’abril de 2019 | Informació i preus | Inscripcions

@cscIntersindical-CSCArran de l'oferta d'ocupació pública de la Generalitat de Catalunya que es va publicar a finals de 2018 la Intersindical-CSC iniciem nous cursos de preparació de processos selectius per a la Generalitat de Catalunya. Promoció interna especial Cos Administratiu (PIE Administratiu) (C1): 375 places, es preveu publicació de...SOM el sindicat independentista i de classe