La convocatòria de vaga, de 12.30 a 14.30 hores, és una acció de protesta per les mesures anti-socials del govern Sánchez

La Intersindical-CSC hem presentat aquest dilluns al Departament de Treball, Afers Socials i Famílies un preavís de vaga general de dues hores per al 21 de desembre, de 12.30 a 14.30 hores. El sindicat republicà hem pres aquesta decisió de forma preventiva perquè aquest era el darrer dia a nivell legal per registrar la convocatòria, però ens hem donat un marge de temps per decidir si finalment la fem efectiva i cridem als treballadors i les treballadores a aturar la jornada laboral durant aquest període de temps.

La Intersindical-CSC considerem que el 21 de desembre serà una bona ocasió, arran de la reunió del consell de ministres a Barcelona, de fer sentir la nostra veu contra les mesures laborals i socials del govern de Pedro Sánchez, el qual manté la reforma laboral de Mariano Rajoy i bona part de les impugnacions de lleis socials aprovades pel Parlament i no ha retirat el decret de deslocalització d’empreses. Al mateix temps impulsa limitades, insuficients i centralistes mesures com un salari mínim de 900 euros a tot l’Estat, mentre que el sindicat republicà reivindiquem un salari mínim català de 1.200 euros

En els propers dies des del sindicat informarem de les accions que organitzarem de cara a la vaga.

@cscIntersindical-CSCLa convocatòria de vaga, de 12.30 a 14.30 hores, és una acció de protesta per les mesures anti-socials del govern Sánchez La Intersindical-CSC hem presentat aquest dilluns al Departament de Treball, Afers Socials i Famílies un preavís de vaga general de dues hores per al 21 de desembre, de 12.30...SOM el sindicat independentista i de classe