Aquest matí la Intersindical-CSC ha presentat catorze sol·licituds, adreçades a cadascuna de les Direccions de Serveis de cada Departament de l’Administració catalana i una adreçada a la senyora Pilar Sorribas, directora general de la Funció Pública per reclamar a la Generalitat de Catalunya que no obligui al personal públic a fer festa el 6 de desembre i d’aquesta manera celebrar i commemorar l’aniversari de la Constitución Española.

Des de la Intersindical-CSC considerem que el 6 de desembre és un festiu que commemora un text normatiu i unes institucions, en especial la Corona, el Poder Judicial, el Poder Legislatiu, el Poder Executiu, el Tribunal Constitucional o el Defensor del Pueblo que han actuat de manera continuada contra els drets i les llibertats de la ciutadania de Catalunya.

També considerem que la majoria de la societat catalana ens hem manifestat en diverses ocasions contra aquesta norma i el que representa, en especial amb les consultes populars, el 9N o el referèndum de l’1 d’octubre de 2017 i que limita i nega la nostra llibertat d’expressió i nega l’existència del nostre poble.

Finalment considerem que el Govern de la Generalitat ha de ser coherent amb la seva acció política i la seva voluntat de ser i construir la República Catalana permetent que el personal públic, que ho desitgi, no hagi de commemorar la Constitució Espanyola i per tant no ha d’obligar al personal públic a treballar el proper 6 de desembre.  Així doncs, la Intersindical-CSC hem demanat que es dictin les mesures necessàries per respectar els drets de tot el personal de la Generalitat de Catalunya, tant d’aquells que volen commemorar la Constitució com els que no ho volen fer.

@cscAcció SindicalConstitución Española,funcionaris,Generalitat de CatalunyaAquest matí la Intersindical-CSC ha presentat catorze sol·licituds, adreçades a cadascuna de les Direccions de Serveis de cada Departament de l'Administració catalana i una adreçada a la senyora Pilar Sorribas, directora general de la Funció Pública per reclamar a la Generalitat de Catalunya que no obligui al personal públic...SOM el sindicat independentista i de classe