L’Eina, espai jove de la Intersindical-CSC, ha repartit milers de fulls informatius als socis compromisaris que han assistit aquest matí a l’assemblea convocada pel Barça per denunciar la situació precària dels treballadors i treballadores de les empreses que subcontracta el Barça.

El sindicat republicà considera que la contractació de tot el personal que garanteix els serveis i el bon funcionament durant les principals activitats del club blaugrana, especialment al Camp Nou i al Palau Blaugrana, ha de ser un exemple dels valors i principis del club barcelonista; també es considera que és incoherent que un club com el Barça que gestiona un pressupost de milions d’euros no pot tenir personal subcontractat en les condicions que ho estan centenars de treballadors i treballadores, majoritàriament joves, a través de divereses ETT i empreses multiserveis.

L’Eina, de la Intersindical-CSC, considera que aquestes irregularitats se solventarien amb la contractació directa per part del FCBarcelona d’aquests treballadors i treballadores o bé que el club, contractualment, obligui a les empreses que subcontracta ofereixin unes condicions laborals i salarials dignes.

La gravetat de les irregularitats en que incorreixen aquestes empreses subcontractades vulneren la legalitat laboral i els diferents convenis col·lectius que regulen les activitats que es desenvolupen i el sindicat considera que aquestes vulneracions són responsabilitat de les diverses ETT i empreses multiserveis, en primer terme, però també del FCBarcelona que no vetlla pel compliment de la legalitat de les empreses que subcontracta.

L’Eina, ha anunciat que durà a terme diverses actuacions informatives durant els partits de futbol i de les diverses seccions per informar al conjunt dels socis i aficionats d’aquestes vulneracions.

Podeu seguir l’activitat de les reclamacions dels treballadors i treballadores del Camp Nou a través del compte de Twitter: @I_CSC_CampNou

@cscIntersindical-CSCbarça,ETT,Futbol Club Barcelona,L'EinaL'Eina, espai jove de la Intersindical-CSC, ha repartit milers de fulls informatius als socis compromisaris que han assistit aquest matí a l'assemblea convocada pel Barça per denunciar la situació precària dels treballadors i treballadores de les empreses que subcontracta el Barça. El sindicat republicà considera que la contractació de tot...SOM el sindicat independentista i de classe