Els darrers dies estem escoltant diverses veus que demanen que Catalunya es torni a aturar aquesta propera tardor, coincidint amb el primer aniversari del referèndum d’autodeterminació de l’1 d’octubre de 2017, convocat legítimament per la Generalitat i amb el suport de la majoria social i política del país i que va desencadenar una onada repressiva per part de l’estat espanyol a diversos nivells, que encara persisteix.

Nosaltres, el Secretariat Nacional de la Intersindical-CSC, des de la nostra posició política i sindical, volem fer un seguit de consideracions:

1. La Intersindical-CSC no pot convocar cap aturada de país. Els sindicats només podem convocar vagues, parcials o generals, i que tinguin una motivació exclusivament laboral.

2. En les vagues de l’any passat (3 d’octubre i 8 de novembre) vam haver de patir un considerable boicot per gran part de la majoria sindical de Catalunya. Aquest fet va posar nombroses traves al normal funcionament de les dues vagues i la posterior persecució judicial promoguda per part de la patronal.

3.  La Intersindical-CSC, l’únic sindicat amb representació favorable a la construcció de la República catalana, estarà al costat de tota la gent que vulgui i que lluiti per arribar a la plena independència.

4.  El nostre àmbit d’actuació és el món sociolaboral, la defensa i la millora de les condicions de vida de la majoria treballadora d’aquest país però un sindicat com el nostre no pot restar ni restarà aliè al context sociopolític que viu Catalunya.

Per tot això, des de la Intersindical-CSC fem una crida als diferents agents de l’independentisme per acordar una resposta, de la qual la Intersindical – CSC en formarà part, als esdeveniments polítics que ens permeti continuar el camí de la implementació de la República Catalana.

@cscIntersindical-CSCEls darrers dies estem escoltant diverses veus que demanen que Catalunya es torni a aturar aquesta propera tardor, coincidint amb el primer aniversari del referèndum d'autodeterminació de l'1 d'octubre de 2017, convocat legítimament per la Generalitat i amb el suport de la majoria social i política del país i...SOM el sindicat independentista i de classe