Entrevista a Sergi Perelló, portaveu i vice-secretari general de la Intersindical-CSC publicada al diari El Punt Avui, el diumenge 22 de juliol de 2018

La Intersindical-CSC ha celebrat el VI Congrés Nacional. Com el valoreu?
El congrés s’emmarca en una nova etapa que té a veure amb l’actual context polític i social de Catalunya que ha situat el sobiranisme en la centralitat del país generant una majoria política sobiranista i també en la societat civil amb l’ANC i Òmnium. Però no en l’àmbit sindical, on la majoria de sindicats grans o petits es mantenen en l’obediència estatal, a excepció de nosaltres. Cal que hi hagi una opció sindical que respongui a aquesta nova realitat i que defensi de forma més digna els interessos de les classes populars d’aquest país. El congrés ha servit per donar resposta a aquests objectius de forma organitzada, sistemitzada i optimitzada.
Sou el front sindical del moviment republicà català?
És agosarat dir-ho perquè no tenim encara la dimensió necessària. Però som l’única opció sindical que abasta tots els objectius del moviment republicà, i per tant aspirem a ser la seva branca sindical aglutinant el màxim dels treballadors i treballadores independentistes.

Podeu llegir l’entrevista sencera aquí

@cscIntersindical-CSCSergi PerellóEntrevista a Sergi Perelló, portaveu i vice-secretari general de la Intersindical-CSC publicada al diari El Punt Avui, el diumenge 22 de juliol de 2018 La Intersindical-CSC ha celebrat el VI Congrés Nacional. Com el valoreu? El congrés s’emmarca en una nova etapa que té a veure amb l’actual context polític i...SOM el sindicat independentista i de classe