El pròxim dilluns 18 de juny, la plantilla del Sincrotró Alba –situat a Cerdanyola del Vallès- celebrarà una jornada de vaga per denunciar l’atac de l’activitat i llibertat sindical del Comitè d’empresa dut a terme per part de la direcció del centre tecnològic.

El motiu de la convocatòria de vaga, duta a terme pel sindicat CGT amb adhesió de la Intersindical-CSC, és l’atac a l’activitat i llibertat sindicat del Comitè d’empresa per part de la direcció del Sincrotró Alba, mitjançant una demanda interposada per l’empresa contra diversos representants dels treballadors per exercir les seves funcions estaturàries. El judici, assenyalat pel mateix dia 18 de juny, se celebrarà al Jutjat Social número 3 de Sabadell.

Amb la convocatòria de vaga coincident amb el dia del judici,  es vol aconseguir visualitzar el màxim suport als nostres companys del Comitè demandats mitjançant la màxima presència possible de treballador/es a la Seu dels jutjats de Sabadell i expressant la seva solidaritat amb els membres del Comitè d’empresa i la seva gestió com a representants unitaris de la plantilla del Sincrotró Alba.

Des de la Intersindical-CSC trobem intolerable la gestió que d’aquest conflicte està fent l’empresa, amb aparença de negociació inclosa, amb la sola finalitat de desacreditar l’exercici de drets i els posicionaments de la part treballadora amb l’únic objectiu de protegir els interessos d’una sola persona, en aquest cas, Responsable Financera i de Personal de l’empresa.

Des de la Intersindical-CSC volem denunciar la situació creada a l’empresa, que tenint uns únics responsables, tira per terra els esforços duts a terme durant anys per a resoldre des del diàleg i la bona fe els diversos conflictes i qüestions que afecten a ambdues parts.

Expressem, així, el nostre suport als representants legals dels treballador/es i fem una crida a secundar de forma massiva la jornada de vaga del pròxim dilluns 18 de juny i expressar la solidaritat amb les persones demandades davant la Seu del Jutjat número 3 de Sabadell.

 

 

 

 

@cscAcció Sindical  El pròxim dilluns 18 de juny, la plantilla del Sincrotró Alba –situat a Cerdanyola del Vallès- celebrarà una jornada de vaga per denunciar l’atac de l’activitat i llibertat sindical del Comitè d’empresa dut a terme per part de la direcció del centre tecnològic. El motiu de la convocatòria de vaga,...SOM el sindicat independentista i de classe