Paulo Carril, Secretari general de la CIG -a l’esquerra a la foto- entrant al registre la convocatòria de vaga general a Galícia.

La Intersindical-CSC dóna a la CIG el seu suport davant la vaga general que se celebrarà a Galícia el pròxim 19 de juny

La Confederación Intersindical Galega (CIG) –sindicat majoritari gallec- ha convocat una jornada de vaga general a Galícia el 19 de juny. El seu Secretari general Paulo Carril ha manifestat que “aquesta és la nostra moció de censura” davant la situació “d’emergència nacional” que viu la classe treballadora gallega des del punt de vostè laboral, social, econòmic i político-institucional.

Així mateix, Carril ha fet una crida a la mobilització per a recuperar els drets socials i derogar les reformes que varen provocar l’empobriment, la precarietat i la situació d’explotació laboral que pateix la classe treballadora tot emfatitzant que “un sindicat digne d’aquest nom, en un moment com l’actual, o fa un pas endavant i convoca una vaga general o, si no ho fa, entendrem que el seu paper és inútil”.

Des de la Intersindical-CSC s’ha fet arribar a la CIG el suport del sindicat republicà català a la Vaga general del pròxim 19 de juny a Galícia tot emfatitzant la importància de l’exercici de la solidaritat i l’internacionalisme solidari.

@cscInternacionalLa Intersindical-CSC dóna a la CIG el seu suport davant la vaga general que se celebrarà a Galícia el pròxim 19 de juny La Confederación Intersindical Galega (CIG) –sindicat majoritari gallec- ha convocat una jornada de vaga general a Galícia el 19 de juny. El seu Secretari general Paulo Carril...SOM el sindicat independentista i de classe