En les eleccions sindicals celebrades avui, 14 de desembre, al Servei Català de Trànsit, la Intersindical-CSC ha estat la força guanyadora amb els 27% dels vots a tot Catalunya i 4 membres de Junta de personal.

El sindicat independentista augmenta la seva representació d’un a quatre membres, confirmant la tendència a l’alça dels darrers processos electorals.

La Junta de personal resultant és la següent:
Intersindical-CSC:  4
CATAC: 3
CCOO 3
Csif: 2
UGT 1

@cscEconomiaEn les eleccions sindicals celebrades avui, 14 de desembre, al Servei Català de Trànsit, la Intersindical-CSC ha estat la força guanyadora amb els 27% dels vots a tot Catalunya i 4 membres de Junta de personal. El sindicat independentista augmenta la seva representació d'un a quatre membres, confirmant la tendència...SOM el sindicat independentista i de classe