Passi el què passi, visca la República Catalana! #del155alaRepública

La sectorial d’Administració Pública de l’ANC i la Intersindical-CSC, que ja van organitzar conjuntament la campanya “Jo m’hi apunto” adreçada a sensibilitzar els treballadors públics de Catalunya de cara al referèndum de l’1 d’octubre, volen manifestar el següent posicionament conjunt davant de la imminent aprovació de l’article 155 de la Constitució espanyola per part del Senat:

  • som treballadors públics nomenats per la Generalitat de Catalunya i, per tant, actuem seguint la legalitat catalana.

  • som al costat del Govern escollit democràticament i de la legalitat sorgida de les urnes i expressada al Parlament de Catalunya.

  • ens neguem a reconèixer la imposició d’una autoritat il·legítima que vulnera la seva pròpia legalitat amb l’únic objectiu de trepitjar els nostres drets.

    Durant els propers dies començarem una nova ronda d’assemblees informatives als centres de treball de la Generalitat amb l’objectiu de donar a conèixer el nostre posicionament i estendre’l entre el conjunt de treballadors.

Per qualsevol dubte o aclariment podeu trobar-nos a:

admin_publica[@]assemblea.cat

fap[@]intersindical-csc.cat

Visca la República catalana!

@cscIntersindical-CSCPassi el què passi, visca la República Catalana! #del155alaRepública La sectorial d'Administració Pública de l'ANC i la Intersindical-CSC, que ja van organitzar conjuntament la campanya “Jo m'hi apunto” adreçada a sensibilitzar els treballadors públics de Catalunya de cara al referèndum de l'1 d'octubre, volen manifestar el següent posicionament conjunt davant...SOM el sindicat independentista i de classe