La Intersindical-CSC condemnem l’empresonament d’en Jordi Cuixart, president d’Òmnium Cultural i d’en Jordi Sànchez, president de l’Assemblea Nacional Catalana.

Aquest empresonament dictat per l’Audiència Nacional, és una mostra més de la nul·la independència del poder judicial i vulnera encara més els drets fonamentals tan individuals com col·lectius, alhora que posa altre cop en qüestionament l’estat de dret espanyol.

La lògica de l’estat espanyol, com ja tots i totes hem pogut constatar, es basa només en les amenaces, la coerció i la repressió de tot tipus com a instruments per a solucionar el que anomenen”la qüestió catalana”.

Enfront aquesta lògica criminalitzadora, la Llibertat.

Només proclamant la República, en tant que mandat popular sorgit de les urnes represaliades l’1 d’octubre, i fent-la efectiva, podrem fer front a la repressió a l’alça d’un estat opressor. I només la mobilització persistent i en aquesta direcció ho farà possible.

La llibertat del nostre poble és la força, probablement la única, que farà possible l’alliberament dels companys Jordi Cuixart i Jordi Sànchez i evitarà l’empresonament de molts altres.

Cap ostatge ens farà més súbdits. Jordis, el vostre empresonament ens obliga, ens esperona cap a la República Catalana

LLibertat Sànchez i Cuixart!

Llibertat presos polítics catalans!

 

CONVOCATÒRIES:

La Intersindical ens sumem a totes les mobilitzacions que defensin la República, les nostres llibertats i la dels nostres presos polítics.

Els treballadors i treballadores catalanes tenim la força, tots i totes als carrers. Que el silenci no ens faci còmplices!!!

Avui, dimarts 17 d’octubre:

12h. Davant portes empreses: concentració de 10 minuts

20h. Concentració nacional amb espelmes a Barcelona: 20h Diagonal/ Passeig de Gràcia.

@cscPaïsos CatalansLa Intersindical-CSC condemnem l'empresonament d'en Jordi Cuixart, president d'Òmnium Cultural i d'en Jordi Sànchez, president de l'Assemblea Nacional Catalana. Aquest empresonament dictat per l'Audiència Nacional, és una mostra més de la nul·la independència del poder judicial i vulnera encara més els drets fonamentals tan individuals com col·lectius, alhora que posa...SOM el sindicat independentista i de classe